Min nya hobby?

Jag har börjat sy och riktigt kul är det! Problemet är att jag inte kan så jag håller på att lära mig. Första projektet blev en enkel klänning till lilla Flisan! Av gardintyg men man får ta det man har.

Felicias kl?nning

Och Felicia i klänningen!

Felicia i kl?nningen

Den är lite stor men snart så. Och så hade jag inga knappar så medans hon provade den så fick vi använda hårspännen.

Felicia

Men hon ser ju nöjd ut iaf...

Nu har hon fattat galoppen!

Ikväll när det var dags att göra välling till killarna så ville Felicia ha mat NU! Fast egentligen så ville hon väl bara snutt för helt plötsligt förstod hon hur hon skulle göra och började suga på nappen. Hon somnade med en gång nästan så vi tog med henne upp och så fick hon ligga på soffan medans jag nattade killarna!

Nu fattar hon

Stackars Filip och Jesper

Efter operationen var det meningen att Filip skulle hålla sig lugn men Filip och Jesper leker ganska vilt tillsammans. En dag inomhus så blir de dessutom ganska rastlösa.
Iaf så fick Filip feber i går kväll. 39,0 hade han och eftersom det var dagen efter en operation så ville vi kolla upp detta på sjukhuset. Jesper fick åka till farmor och farfar medans jag, Jimmy, Felicia och Filip åkte in till sjukhuset.
Vi fick komma in ganska snart och doktorn ville att vi skulle stanna över natten så vi åkte upp till barnavd och fick ett eget rum. Efter blodprover som var helt ok så bestämdes att Filip fick sova. Jimmy stannade med Filip och jag och Felicia åkte hem.
Idag på morgonen kördes Jesper till dagis av farmor och jag och Felicia åkte in till sjukhuset. Efter ytterligare blodprover och urinprov så kom en doktor och tittade på Filips pung som såg ganska fin ut. Svullen och blå men vad kan man vänta sig? Vi fick åka hem med doktorns ord att det troligen rörde sig om ett förkylningsvirus.
På vägen hem hämtade vi Jesper på dagis och visst var han lite varm? Jo feber hade han så med allra största sannolikhet är det samma virus som Filip har.
Så nu är vi hemma hela familjen imorgon och kurerar pojkarna.


Filips operation!

Då var det dags för den stora dagen då Filip skulle operera ner ena testikeln i pungen. Vi alla var nog lite nervösa även om det var ett lätt ingrepp.
Dagen började med att Filip blev skrubbad med bakteriedödande medel medans Jesper fick välling. ´Filip fick ingenting att äta. Sen fick Jesper åka till Dagis och vi andra åkte till sjukhuset.
P? v?

När vi kom in på Dagkirurgiska avdelningen fick Filip byta till sjukhusskjorta och mamma fick en tjusig rock. Doktorn kom in och pratade med oss och sen var det dags för sövning. Filip var så duktig! Och jag var så stolt men när han ´"somnade" och jag fick gå ut så kom tårarna forsande. Min lille kille....
Jag, Jimmy och Felicia fick vänta en bra stund innan doktorn kom. Här är bild från väntrummet.

Kicki och Felicia

Sen var det in till uppvaket

P? uppvaket

Där sov Filip med en slang i munnen och syrgastratt framför ansiktet.

När han vaknade så fick han titta lite på Byggare Bob. Favoriten!Kollar p? Bob

Tyvärr så¨mådde Filip lite dåligt av narkosen så han spydde tre gånger när han försökte dricka saft. Därför fick han en kortisonspruta och sockerdropp innan han fick behålla något. Men då var det gott med både banan och välling.
?ntligen mat

Sedan var det dags att åka hem och hämta Jesper på dagis. Vi hann precis innan dagiset stängde.